lördag 31 juli 2010

Kom hem för ett tag sen efter en lång dag på grönan tillsammans med roligt folk. Det gillar vi (Y) Vi åkte aldrig vid 8 som vi först hade tänkt oss, slutade med att vi drog 9 ist och så har jag, den smarta människan, glömt mitt busskort så jag får springa hem och sen ta nästa buss, vilken blev att vi ändå åkte från södertälje en halv timma senare. menmen. Vi hade kommit upp till att vi skulle bli ungefär 13 pers, men nejnej så blev det inte heller ist blev vi 10 och två utav dem drog tidigt. Men roligt hade vi! Yeeeiiii :D Ska lägga upp lite bilder senare.
nu blir det dags för duschen, hejdåå så länge
ConstanzaAndrea











måndag 26 juli 2010

Min första dag på mitt sommarlov, yeeeiiii! ska bli riktigt skönt med lov faktist. Idag har man varit i heron och kollat på shrek 3D med min lille bror och rasmus. Jag har inte ens sett trean men jag tror inte det gjorde så mkt. rolig varen iaf! I heron träffar man på monica och hennes kille bocky, dem skulle kolla på Eclipse. Jag ville bara ta deras biljetter och springa iväg. Skulle kunna se den filmen om och om igen! Imorn åker monica till spanien desutom :O man är faktist lite avis på henne..

Nu ska jag nog gå och sova, ska bli skönt. imorn blir det golf för familjen(-mamma) tsm med rasmus och hans pappa. haha. det ska blir roligt faktist, svartskallar som ska slå på en liten bol som man knapt ser! hahah, det kommer inte att sluta bra säger jag bara! vi chilenare kan vara lite galna ibland.

Allt för mig today.
Godnatt

ConstanzaAndrea
Oj det vah länge sen man skrev. Har blivit så dålig på att uppdatera min blogg, men så blir det när man har annat roligt för sig. Den här helgen har varit grymt bra! I fredags var det min sista dag på praktiken, så nu blir det inge mer praktik för mig. Nu kan jag äntligen säga att mitt sommarlov har börjat.

Fredags: Maria min söta vän från hälsingland kom och hälsa på mig. Mot kvällen åkte vi till stranden och rökte vattenpipa, och alla tog ett dop förutom jag såklart. alltid jag som sitter kvar och kollar på alla :P Efter det kom vi hem och då grillade vi lite. MUMS!

Lördags: under dan åkte jag, maria till tom tits med min lillebror. Där hade vi roligt, man känner sig som ett barn igen när man är där. Alltid roligt! Mot kvällen gjorde vi i ordning oss för vi/jag hade bjudit några kompisar till mig för och grilla och dricka lite. Kvällen slutade grymt braa, Taack alla för den dagen! Emiliano och Luziano kom, dem hade man inte sett på flera år så det vah grymt roligt och se dem igen! Jag gick och la mig vid 5 och det vah fortfarande några kvar hemma hos mig. Men roligt hade vi!

Söndags: åkte jag upp till sthlm för och lämna maria som skulle åka hem igen. vi åkte lite tidigare för vi skulle träffa två av hennes kompis som bor i sthlm. Det vah mysigt. Resten av kvällen spenderades med Mirre och linnea! :D

såå nu räcker det för mig.
Peace!

söndag 18 juli 2010

Shooo!
Nu sitter man hemma hos mirre och äter vitlöks bröd! MUMS. Så gott. Min söndag har varit ganska rolig faktist, det gillar vi! Kommer hem till mirre och ser att det ligger en fågel i en liten plast låda. Fick höra att hennes mamma hade hittat den utanför deras kiosk så hon tog med sig den hem igår, sen dess har hon haft den hemma och matat den. HAHA! så skön mamma hon har, men tyvärr så är den borta nu. Vi misstänker att grannens katt har ätit upp stackarn.
Menmen, nu ska man röra sig ner mot stan för och träffa en kompis sen åker man hem. Ser fram emot den här veckan som kommer. Sista veckan i praktiken nu, på fredag kommer MARIA och då blir det grillkväll med familjen och maria. På lördag blir det grillkväll hemma hs mig med massa vänner! Yeeeaahh!

Nu måste jag springa, ha det bra!
Hejdååå

ConstanzaAndrea

lördag 17 juli 2010

Lördag!

Det vah länge sen jag skrev, har haft lite annat för mig. Efter praktiken kommer man hem och är trött så man lägger sig vid 9 för att man inte orkar hålla ögonen öppna. usch det är hemstk. Som tur har jag bara en vecka kvar och det känns underbart ska du veta! I Lööv it! :D Nästa helg kommer min kära vän Maria från hälsingland. jag eh så glad! Vi kommer att ha så roligt, det vah så länge sen jag såg henne, ska bli roligt och träffa henne igen :)

justee, 31 augusti har jag och några kompisar planerat att åka till grönalund. Vi får se om det blir av. Har messat runt och kollat lite, vill gärna att vi ska bli många. Det skulla vara grymt roligt, okej alla kanske inte går ihop men jag skiter i det :p
dem som sagt ja än så länge:
Rorro
jhonny
sebbe
Jag
Linnea
paco
Emiliano
Sandra Engelbrand.


Det komemr nog att bli roligt oavsett vad :)
vi får hoppas på det bästa.

menmen nu ska man hoppa in i dushcen sen röra sig mot Tina.
Ha det bra!

Grattis till dig johanna som klarade av teori provet! <3
Chaoo
ConstanzaAndrea

fredag 9 juli 2010

Fredag!

Idag har man varit och ätit kebab med linnéa. mys, länge sen jag och hon gjorde det. Nu för tiden är det alltid någon annan som är med oss så det var skönt att få vara med henne ensam. Det kommer nog flera sådanna dagar. Nu ska man göra sig i ordning för att åka till mirre och hjälpa henne förbereda till i morn och sen drar man till linnea och sover där. I morn minsan, kommer det att bli en låååång dag. Drar till mirre tidigt för att fixa allt inför middan, eftersom hon jobbar så ska jag hjälpa henne :) Så snäll jag är. Sen till 8-9 kommer alla hennes kompisar, och då köööörrr vi! Ska bli roligt.

Taylor Lautner
I adore him <3










torsdag 8 juli 2010

Torsdag idag, har inte gjort så mkt. Lagat mat och suttit framför tv. Eftersom jag inte får jobba så får jag väl sitta hemma och lata så mkt jag kan. Dem har skickat hem mig två gånger nu för att jag är lite sjuk, men jag klagar inte :)
Nu sitter man och väntar på att mirre ska kma så vi kan åka och handla. Det är så här nämligen, Mirre ska ha middag på lördag så vi har en massa grejer och handla. Vi ska fira att hon äntligen blivit 18.

aja, peas vi hörs
Chaoo

ConstanzaAndrea

tisdag 6 juli 2010

Grattis till dig Miral Yüksel!


Mirre änltigen 18, inte för att du kommer har så stor "användning" utav det. Du röker inte, du festar inte sepciellt mkt. dricka det kan du tyvär inte få ut än, du får vänta i två år till gumman. Jag vill bara önska dig det bästa av det bästa. Du betyder så oerhört mkt för mig. Vi har hållt ihop sen mellanstadiet och det var 8 år sen vi började mellanstaidet. herrgud vad tiden har gått snabbt. Du är en så otrligt gullig och rolig tjej att vara med, du har svar till allt. Du hjälper gärna till om du kan, du lyssnar alltid på än. Och du ger råd oxå, du får folk att må bättre. Jag själv har massor att tacka dig för. Genom att bara finnas där för mig, bara det betyder massvis för mig. Jag vet att jag alltid kan räkna med dig oavsett vad. Vi tycker om samma saker, vi är båda lite barnsliga utav oss. Vi ÄLSKAR twilight, vi var i hovet och kolla på dem. bara det känns lite smått töntigt men det skiter jag i för att jag är inte ensam, du är alltid med mig! :D Vi tycker High School Musical, vi kan sätta oss och kolla på Disney channel, aah iaf du förstår var jag menar. Men vi har roligt ändås, det är allti bra och ha en barnslig sida oxå. MIREE TSM ÄR VI STARKA! Älskar dig massor hjärtat <3 align="center">
Grattis till dig Mirre!
18 år.







Heeej, det vah länge sen jag skrev i min blogg.
har haft så mkt annats för mig, och har varit utan min data under hela helgen. Den här helgen har varit skön faktist. Freadags åkte jag ut till axviken och sov är, somnade jätte tidigt en fredan. Sen i lördags var jag på fest, Tihi fyllde 18 så vi vah och firade henne. Det jobbiga var ju att man fick åka hem med 12 bussen och sen gå 5 kg för att komma fram till axviken. som tur eh gick jag inte själv, tvingade me mig johanna. Vi hade roligt faktist, var så länge sen man var med henne. Justeee! den natten var helt sjuk! Jag och johanna sov själva i hennes pappas stuga, som är en stuga är 8 pers (stor stuga). Johanna somnade man hörde henne snarka, jag låg vaken och messade med johan. Jag somnade i typ 10 min sen ser jag att lampan utanför rummet var tänd. någon hade tänt lampan, PANIK! jag bestämde mig för att gå upp och släka men det gick inte, visste inte hur man gjorde så jag sket i det och stängde dörren ist. Dörren lät så mkt så han bara stänga halva vägen. Kollar mot johanna för att se om hon vaknar, hon sätter sig upp och skriker allt vad hon har, sen lägger hon sig som en död hund och drar täcket över henne. Jag springer fram till henne och säger att det är jag. Johanna lugnade ner sig och la sig ordentligt utan att säga ett ord. jag satte mig ner i sängen hela jag satt och skakade för jag var så rädd och chockad. Johanna berättar sen att hon trodde hon skulle dö, hon såg inte att det var jag som var uppe och gick, så tänkte bara " jag kommer att dö". Stackare. Jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta, fick iaf inte fram något utav det. helt sjukt! Uschhh.

Så rolig helg hade jag :)
Nästa helg kanske blir ännu bättre, om mina föräldrar går me på det -.-

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha de braa!
Chaooo

ConstanzaAndrea