onsdag 30 juni 2010

Helluuu!
Kom nyss hem från axviken, va är och hälsa på mamma och pappa. Det känns så tomt här hemma utan em, har saknat dem som fan. trodde jag aldrig skulle hända. Jag skulle egentligen ha jobbat men ringa och sa att jag vah sjuk (a) Kom hem 3 imorse efter Twilight Movi Night, skulle upp 6 för att åka till jobbet vid 7, det hae jag aldrig orkat. därför tog jag ledig :) fick träffa mina förälrar så jag ångrar inget, behövde det.

Twilight Movie Night, UNDERBART! Jag åkte dit med tina och där träffade vi på mirre, micke och sandra. Fan vah vi hade roligt. Twilight började 18.00 innan filmen delade dem ut priser, efter första filmen fick vi vitamdricka och en wraps. New Moon började 21.15 och då delade dem oxå ut priser, efter den filmen fick vi popcorn och läsk för att se Eclipse som började 23.59! En sjukt bra kväll! Eclipse var grymt braaa! Det är ett måste och se den, i mean it!



Måste sova nu, ha det bra.
Godnatt.

ConstanzaAndrea

söndag 27 juni 2010

FYFAN! vilken äcklig film jag såg nyss. Jag är fortfarande skakis... The Fourt Kind heter den. Jag lovar er det är en film som man verkligen måste se. Den är så sjuk. Handlar om UFO:n, och filmen är verklighets baserad. usch seriöst. och ikväll är man ensam hemma, hur dum är man och kollar på en sån film när man vet att man sen kommer att sova själv. Usch, nu kan jag säga att jag saknar mamma och pappa. Fyfan. Aja men nu måste jag soca måste upp tidigt för att åka till prakiten. KOLLA PÅ FILMEN!

Imorn gäller det, vinna eller försvinna.
CHILE vs BRASILIEN
kl 20.30


Vamos chileee! <3

ConstanzaAndrea

lördag 26 juni 2010

Då var misommar slut då. Jag kan inte säga att det var den bästa midsommarn, fick aldrig den känslan heller. Jag ska inte klaga, spenderade den med familjen och vänner. Kan inte be om något bättre. Gårdagen match var ju inte heller speciellt rolig. Vi förlora 2-1 mot spanien, men vi kom ändå vidare och det är tack vara Honduras! så det känns ända bra och veta att vi är vidare, det tråkiga är att vi möter Brasilien till nästa. Jag tror faktist att chile skulle kunna vinna dem, men när man vet att man ska möta brasilien så reagerar alla på samma sätt. "Fan vi har ingen chans, det är omöjligt" Just att man tänker så får ner allihopa, vilket händer chiles spelare oxå. Man trycker ner sig själv istället för att tänka posovit "FAn vi tar det ingen fara, vi kommer att klara av dem vi kämpar som djur" Jag tror på mitt land! Mitt hjärta kommer alltid att vara med em spelar ingen roll vad som händer. Viva chile mierda!


Från midsommar 2009 tillsammans me Linnéa och hennes familj.

Nu ska jag gå och vara social mot mina familj.
Hejddååå.

fredag 25 juni 2010

Glad midsommar på er!
själv så ska jag fira midsommar ute i axviken, med vänner och familj. Och avslutas med CHILE match halv 9 och efter det kmr vi att hålla på hela natten. Ingen annan som störs här ute på landet, så det eh lugnt. Jag kan säga att det har varit dött hit tills, inte en jävel som gör något.
Vi kom ut hit igår kväll, jag kom lite senare för jag var på fest. Känns alltid lika roligt och vara här. DEt är så avslappnande, man kan verkligen komma ut hit om man känner att man vill ta "en paus". Underbart här! Dessutom så har man jimi som granne, så det är roligt. om man har tråkigt så går man bara över till honom.
jag kommer att ladda upp lite bilder senare om jag har tid. Har äntligen hittat sladden till in mobil, su nu kan jag lägga upp alla mina bilder :)


Det är bara 4 dagar kvar till Twilight Movie Night!
Lyckaaa!


IDAG GÄLLER DET CHILE VS SPANIEN!
VAMOS CHILE MIERDA!

En låt som får mig att rysa i hela kroppen. den här låten ska man lyssna på hela dagen innan matchen börjar!
http://www.youtube.com/watch?v=F2_b0J6h4Q8&feature=related

onsdag 23 juni 2010

Onsdag idag och det var sista dagen på prakiten, för den här veckan. Så för min jag får en lååångg helg. Underbart! jämfört med andra som har haft lång helg nu i ett bra tag... Idag kommer det nog att bli ett långt inlägg. bara så ni vet. I måndags när jag vah på twilight fan event, jag bad om att få sluta tidigare för att hinna till hovet. När jag nästa dag kommer till praktiken så pratar alla om twilight stjärnorna, jag förstod ingenting. Sen visar det sig att Kristen Stewart och Taylor Lutnar har varit och ätit middag på hotellet som JAG praktiserar på. Jag ville gråta när jag fick reda på det, varför stannade jag inte? Fan oxå, säger jag bara. jag ville verkligen dö när dem berättarde det för mig, men det konstinga var att ingen brydda sig om att dem hade varit där. Det var ingen som var glad över det, jag fattar inte. Jag hade hoppat upp och ner skrikit och gråtit. herregud. ajaa.
Den här veckan har varit koas faktist, har varit så trött och grinig. Kändes som om allt gick fel och sen kom han den jävel som jag berättade om. Usch asså han eh ju verkligen hemsk! han gjorde min vecka ännu värre, skönt och bli av med honom nu ett tag.
Imorn är jag ledig men så klart har jag tandläkar tid kvart över 9, döda mig -.- Menmen, sen mot kvällen åker familjen till axviken, själv vet jag inte om jag stannar hemma elle rom jag åker med. Skulle vara skönt och komma bort fårn allt en stund. det sköna är ju att jag får en stuga för fyra pers för mig själv, underbart! Vi får se hur jag göra, Jimi ska ha så kallad fest hemma hos sig och han vill att jag ska dit. hmm. vet inte hur jag gör. ajaa nu okrar itne jag itne skriva mer. dags och packa och lägga sig och sova. Har ont i hela kroppen, usch.

Justee! Glöm inte Fredag 20.30 CHILE vs. SPANIEN! Det är en match man inte verkligen int får missa!

ConstanzaAndrea

tisdag 22 juni 2010

Usccchhh vah jag är trött. Helt sjukt. Efter tio timmar på jobbet, man slutar helt död! usch. Trodde inte konferans kunde vara så jobbigt. usch, min dag har varit jätte jobbig. Har ont i hela kroppen.. jag skulle behöva en spa weekend. oj, det skulle fan vara underbart skönt! inte för att jag har testat det förr, men det låter så underbart skönt. haha. Det är tur att jag trivs bra med alla jobb kollegor, annars hade jag aldrig orkat kliva upp varje dag. inatt fick man bara sova i fyra timmar. döda mig. juste alla på jobbet är jätte gulliga förutom en jävel som är HEMSK! asså han eh jätte jobbig. Ber mig göra saker hela tiden, som om jag vore hans jävla slav. okej andra ber mig också om tjänster, men dem ber om tjänsterna på ett snällt sätt jämfört med han den jävel. uschh. ajaa nu ska jag sova. behöver det. Upp halv 6 imorn för och åka till praktiken..

Chaoo gente

ConstanzaAndrea

måndag 21 juni 2010

Jaaaaa! Chile vann ännu en gång!
Och så har man varit på twilight fan event, kan det bli bättre? NEEEJ!
Tuppen upp för dagen. men idag bli det tråkigt nog ett kort inlägg orkar inte skriva så mkt mer. Dags och sova nu, ska upp halv fem i morn. uschh jag gråter!

godnatt på er :)

VIVA CHILE MIERDA!

ConstanzaAndrea

söndag 20 juni 2010

Hallooojjj!
Precis kommit hem från tina, belv en mysig söndag för min del. Slutade med film plus blåbärsbaj. Mums! Tina börja prata om potatisgratäng så vi blev jätte sugna på det, så kl 11 på kvällen värmer vi popatisgratäng bara för att det är så sjukt gott! Mums. hahaha inte bra och vara med tina ibland man äter bara massa goda saker. Imorn är det äntilgen dags för Twilight Fan Event! Yeeeaaah! Det tråkiga är att jag missar VM. Jag blir ledsen på ögat. Men jag vet att folk kommer att ringa min om det blir mål eller något så det eh bra! Det skulle faktist vara underbart om dem kunde ha en storbildskärm utanför hovet så alla kan se VM under tiden alla väntar. Det skulle ju vara underbart!

aja, dags och sova nu iaf. upp tidigt för att åka till praktiken.


9 DAGAR KVAR TILL TWILIGHT MOVIE NIGHT!
Ska dit med tinytoe, vi får se alla tre filmer under en samma kväll!

ConstanzaAndrea
Igår var inte en bra dag kan man ju säga. Idag har man lugnaat ner sig, efter allt som kom ut ur mig igår. Det kändes skönt faktist, och bara skriva ut sig lite. aja, idag är det söndag och det betyder chill dag för mig! Snart ska vi åka och hälsa på mamma kompisar som precis har blivit föräldrar. Grattis till dem! Så glad för deras skull :) Sen vid 9 ska man till Tinytoe och kolla på film och äta lite blåbärspaj. mums. I morn är det dags för prakitek igen, men den här veckan börjar jag med konferens. ska blir roligt.
Jussteee! Imorn är det 21 Juni och chile spelar sin andra match mot schweiz. tråkigt nog kommer jag att missa den matchen :( Bland annat så jobbar jag och sen efteråt åker jag direkt till hovet. Där kommer det att vara tusentals twilight fans som väntar på att få se Kristen Stewart (bella) Taylor Lautner (jacob). Ska bli riktig roligt! Men kommer bara sitta och tänka på hur det går för mitt kära lag CHILE! Imorn kommer det att var fullt upp hela dagen.

Nu lämnar jag er, dags och åka iväg :)

C H I CHI L E LE CHI CHI CHI LE LE LE VIVA CHILE!
VAMOS CHILITO LINDO!

lördag 19 juni 2010

FAN TA ER!
FATTAR INTE VAD PROBLEMET ÄR. JAG ÄR 17 ÅR FYLLER 18 I ÅR, MEN ÄNDÅ BEHANDLAR NI MIG SOM OM JAG VORE 10. DET HAR NI ALLTID GJORT, JAG FATTAR INTE VARFÖR INTE VÅGA SLÄPPA TAGET. JAG VET ATT NI ÄR RÄDDA OM MIG MEN SNÄLLA, NI VIET SJÄLVA ATT JAG TAR HAND OM MIG ÄR ANSVARIG OCH GÖR DET JAG SKA. JAG HAR ALLTID BRA BETYG I SKOLAN, SKÖTER ALLTID MIG. KOMMER HEM I TID. LYSSNAR ALLTID PÅ ER. JAG VET SERIÖST INTE VAD MER NI VILL UTAV MIG. I LÖRSDAGS FÖR FÖSTA GÅNGEN SÅ SKET JAG I OCH KOMME HEM I TID, OCH DET KÄNDES JÄVLGT SKÖNT SKA NI VETA. FÖR EN GÅNG SKULLE VÅGADE STÅ EMOT. JAG LYSSNAR ALLTID PÅ ER GÖR ALDRIG EMOT SÄGER ALDRIG EMOT ER. MEN ÄNDÅ MÅSTE NI BEHANDLA MIG SOM EN JÄVLA 10 ÅRING. JAG VET ATT NI ÄR MINA FÖRÄLDRAR OCH NI VET ALLTID VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG, MEN NI MÅSTE ÄNDÅ KUNNA SLÄPPA MIG. JUST NU ÄR DET SOM SKIT HEMMA INGEN KLARAR AV ATT VARA HEMMA, INGEN GÅR IHOP MED NÅGON. ALLA MÅR DÅLIGT UTAV DET HÄR OCH SJÄLVKLART TAR NI UT ALLT PÅ MIG. JUST NU KÄNNER JAG BARA FÖR ATT SKITA I ER OCH SKIT I SKOLAN OCH BÖRJA JOBBA SÅ JAG KAN FLYTTA HEMIFRÅN. OKEJ DET KOMMER ATT TA ETT TAG MEN DET STÅR JAG UT MED. HAR HAN STÅTT UT MED I 17 ÅR SÅ VARFÖR INTE 1-2 ÅR TILL. JAG VET ATT NI KOMMER ATT BEHANDLA MIG EXAKT LIKADANT SOM NU GÖR NU SEN NÄR JAG VÄL FYLLT 18. jAG ORKAR INTE MER, SERÖST. VILL BARA BORT FRÅN ER ALLIHOPA. JAG FATTAR EGENTILGEN INTE VAD MINA KOMPISAR SER HOS MIG SOM NU INTE SER. JAG ÄR ALLTID DEN ÄNDA JÄVELN SOM MÅSTE VARA HEMMA TILL 10-11 MENDANS DEM ANDRA KAN VARA HEMMA TILL 1 ÅTMINSTONDE, MEN INTE ENS DET FÅR JAG. OKEJ JAG HADE FÖRSTÅTT OM JAG VAR SJÄLV OCH SKULLE TA MIG HEM SJÄLV, MEN JAG ÄR ALDRIG SJÄLV HAR ALLTID MED MIG NÅGON VART JAG ÄN GÅR. MEN NI HAR TYDLIGEN INTE MÄRKT DET. OM JAG ÄR UTE OCH FESTAR TAR JAG ALLTID HAND OM MIG SJÄLV, JAG HAR ALDRIG KOMMIT HEM FULL FÖRUTOM I LÖRDAGS DET VAR FÖRSTA GÅNGEN OCH DET GJORDE JAG MED FLIT! FÖR ATT GÖRA ER ÄNNU MER SURA. MEN DET LYCKADES JAG FAN INTE MED. JUST NU VILL JAG BARA SPRINGA HÄR IFRÅN SÅ LÅNGT SOM MÖJLIGT. MINA VÄNNER SÄGER ALLTID, "DEM HAR FÖR MKT KONTROLL ÖVER DIG, DU BORDE STÅ EMOT DU ÄR STOR NOG FÖR ATT VETA VAD SOM ÄR FEL ELLER INTE" MEN NEJ DET MÄRKER JU INTE MINA FÖRÄLDRAR. JAG SVARAR ALLTID NEJ KAN INTE GÖRA SÅ MOT MINA FÖRÄLDRAR. VARFÖR SKA JAG ALLTID VARA DEN FINA FLICKAN SOM ALDRIG GÖR NÅGOT SOM ALLTID LYSSNAR PÅ SINA FÖRÄLDARAR. IBLAND KÄNNER MAN BARA ATT MAN VILL VARA DEN OLYDIGA OCH SKITA I ALLT OCH ALLA. EFTER ALLT SOM HAR HÄNT NU SÅ KAN JAG FORTFARANDE INTE VARA DEN OLYDIGA TJEJEN. VARFÖR? VARFÖR KAN JAG INTE BARA I SKITA I ER OCH STICKA.... ÅHHH!

torsdag 17 juni 2010

Helluuuu!
Kom hem för ett tag sen, praktiken idag har varit helt okej. Min handledare vill inte släppa mig, nästa vecka börjar jag med konferens. Och min hon tycker att jag borde vara kvar i housekeeping. Det ska bli roligt och testa på något nytt, men tydligen är housekeeping det lättaste. äähhh, skit samma det blir nog roligt ändås. Justeee! Idag är jag glad! Fick tillbacks mitt busskort som jag hade tappat i bussen i går. Ringde in till sl och det visade sig att dem hade fått in det. Kan man ha mer tur :D Happpyyyy faaaccceee! :D

Ajaa men det är snart dags för tunering i kubb. Ska bli roligt. Det laget som vinner får en stor marabou chocklad. MUMS! så nu måste jag bara fixa lite grejer så kör vi!

ha det braaa!

ConstanzaAndrea

onsdag 16 juni 2010

CHILE vs HONDURAS
1-0


Tog ledigt från praktiken för att se chile matchen! Matchen var underbar, säger jag bara. Okej, är lite besviken trodde det skulle bli flera mål. Chile kan om dem vill, vi har bra spelare. Hela laget är grym! För att fira matchen så grillade vi massa gott och sedan dess har man varit igång. Drog ner till san för att fira lite med kompisarna, men sen visar det sig att alla ska dra när man precis kommit ner. Så jag och några till drog till mig och spelade kubb. Så det har vi gjort under kvällen. Det blev Chile-Sverige, och så klart vann CHILE. Det gillar vi (Y)

Nu är det dags och sova. Praktik i morn =/

GodNatt gott folk

ConstanzaAndrea

tisdag 15 juni 2010

ahaap, andra dagen på prakitken och så klart så försover man sig -.- typiskt mig! menmen det belv ändå bra till slut. Idag fick jag göra ungefär samma sak som i går, STÄDA! Tyker inte om och gå in till alla rum för, varje gång man gör det måste man, knack knack knack - roomchek! och sen får man gå in. Usch, det tycker jag inte alls om. Och det ska jag hålla på med i två veckor. Men jag ska inte klaga trivs grymt bra med min "kollega". hahah. Kom hem halv 10 idag, usch. Är helt slut och det har bara gått två dagar, nu har jag bara 5 veckor och tre dagar kvar... imorn tog man ledig för att se Chiles första VM match! Åhhhh jag längtar som fan. Vi kommar att grilla och äta massa gott inför matchen. Det blir fest hela dagen lång imorn!

CHILE vs HONDURAS
kl 13.30
TV4

VAMOS CHILE MIERDA!

ConstanzaAndrea

måndag 14 juni 2010

Helluu!

Min första dag på praktiken, och det har väl varit bra antar jag. Känns skönt att jag inte är den enda praktikanten, dock är jag den yngsta -.- ähh! det gör ingenting, så länge jag har någon stans att praktisera så jag sen kan åka till mitt kära land CHILE. I alla fall, det tog oss halva dan att gå igenom hela hotellet. Det konstiga är att hotellet är inte så stor, så jag vet inte vad som tog så lång tid. Menmen, efter det fick jag träffa tjejen som har hand om housekeeping, d.v.s städningen. Såå det har jag fått göra resten av dagen, städat! Det ända som gör det roligare är att tjejen pratar engelska så vi har skit roligt!



Jag undrar egentligen, hur många timmar ska man jobba om det är praktik?
dag jobbade jag från 10-16.30, och i morn är det 11-19.00. Jag vet inte men det känns fel att jobba dem tiderna om man bara ära praktikant.



Just nu praktiserar jag på Hotel Skepppholm
ConstanzaAndrea

söndag 13 juni 2010

Usch den här veckan har varit hemskt, kaos hela veckan. Okej, det har varit bra stunder också men tyvärr inte hemma. Usch. Just nu känns det bara skönt att få börja praktiken, det ger mig möjligheten att komma bort från alla här hemma. Mitt sommar lov började i tisdags och tar slut idag, imorn börjar min praktik. Nu så har jag 7 veckors praktik att se fram emot...
Jag hoppas bara att allt löser sig. orkar inte med allt längre!
ConstanzaAndrea

torsdag 10 juni 2010

Shoooo! Kom nyss hem efter en konstig dag ute med kompisarna. Det var planerat att vi skulle spela kubb men nej nej så blev det inte, vi stod och bråkade med myggen ist. Det gillar vi! Vi blev så trötta på myggen så vi drog och spela fotboll ist, vi skulle spela pricken men så blev det inte heller. Stod och tramsa oss istället. Till slut lämnade alla mig förutom min vän Rasmus! Det blev lite basket istället. Men kvällen hjödpunkt var ju nu innan jag skulle in. Sitter och gungar med rasmus, och från skogen hör man massa konstiga ljud. Vi satt och vänta på att någon skulle hoppa fram men nej nej, inget hände. Konstigt nog så kom ljudet närmre för varje gång. Då visste jag på engång att det var vildsin, så jag sa hejdå snabbt och drog hem. Och nu fick jag höra av Rasmus att det verkligen var ett vildsvin! USCH! som tur eh som kom han hem ordentiligt, och nu har det blivit dags för lite tv. haha.

Godnatt!

Min låt
The Kooks - Naive

ConstanzaAndrea

Tivoli!

Tivolit har kommit till södertälje! Drog dit en stund med familjen, så klart fick jag åka alla små barn karusellerna tsm med min lillebror för ingen annan orkade. Typiskt! men men, åkte någon sjuk karusell som liknade Extrem på gröna lund. Usch efter den så blev jag spyfärdig! Usch vah hemskt det var, innan mig så var det en liten tjej som hade spytt dessutom. Men jag klarade mig :)

Nu sitter man hemma och väntar på bättre tider...


*Conni